COFETARIE / PATISERIE / MAGAZIN DRACULA LTD / LONDRA

 COFETARIE / PATISERIA / MAGAZIN DRACULA LTD LONDRA

Adresa : 
32 Streatham High Road SW16 1DB, LONDON
Program : 
luni – duminica de la 09-.00 la 21.00. 
020 3417 7840
075 8313 3929 
074 8773 8010 
Mail : 
dracula.bakery@gmail.com 
Web :
 http://dracula-shop.co.uk/ 
 





Cofetaria / Patiseria / Magazinul Romanesc Dracula ltd, va ofera zilnic prajituri, torturi si produse naturale de patiserie proaspete traditionale romanesti de calitate, facute in laboratorul propriu de specialisti cu experienta in domeniu. Deasemeni Cofetaria / Patiseria / Magazinul Romanesc Dracula ltd va ofera produse traditionale romanesti, dintre cele mai cautate pe piata romaneasca si din Uk, incepand de la alimentele de baza, mezeluri  si produse din carne, produse lactate si branzeturi, dulciuri, bauturi racoritoare, bauturi alcolice, conserve, semipreparate, condimente, cafea, si multe altele...
Se pot face si comenzi pentru produsele de cofetarie, patiserie sau orice tip de produse de magazin, cu sau fara livrare la domiciliu, pentru cei din zona magazinului livrarea este gratuita ( maxim 6-7 mile ), iar pentru cei care locuiesc mai departe ( maxim 20 mile ) pretul pentru livrari este de 1,20 £ / mila ( doar dus ), comanda minima pentru ambele cazuri trebuie sa fie de 50 £.

Cofetaria / Patiseria / Magazinul Romanesc Dracula ltd, ofera gratuit pentru clientii fideli :
1. Pentru vanzari mai mari de 50 lire, Cofetaria / Magazin Dracula ltd Londra, va ofera la alegerea d-voastra din partea casei ( gratis ) urmatoarele produse traditionale romanesti, facute in laboratorul propriu :
- 2 prajituri proaspete la alegere.
- 4 miniprajituri la alegere.
- 1 cozonac traditional de casa ( nuca si cacao sau rahat si cacao ), la alegere.
- 500 g de fursecuri mixte, la alegere.
2. Pentru vanzari mai mari de 100 lire, Cofetaria / Magazin Dracula ltd Londra, va ofera la alegerea d-voastra din partea casei ( gratis ) urmatoarele produse traditionale romanesti facute in laboratorul propriu :
- 4 prajituri proaspete la alegere.
- 8 miniprajituri la alegere.
- 2 cozonaci traditional de casa ( nuca si cacao sau rahat si cacao ), la alegere.
- 1 kg de fursecuri mixte, la alegere.

  





  

  

  

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 comentarii: