Transfer de bani / Anglia - Romania


Moni este o aplicație telefonică pentru transfer de bani care vă permite să trimiteți bani familiei și prietenilor dumneavoastră de peste graniță rapid, simplu și sigur. 


Pentru a face transferuri aveți nevoie doar de un card / cont bancar de debit de UK și un smartphone. Puteți să vă creați un cont și să trimiteți bani în câtva minute utilizând telefonul dumneavoastră iPhone sauAndroid . Aplicația vă permite să trimiteți bani acasă din contul dumneavoastră bancar oricând, banii dumneavoastă intrând direct în contul bancar al destinatarului. 




Cum pot trimite bani?

Oricine deține un card de debit în UK și un smartphone poate utiliza Moni pentru a face un transfer. Tot ce trebuie să faceți pentru a trimite bani este să descărcați aplicația https://getmoni.com/romania/ pe smartphone-ul dumneavoastră și să începeți utilizarea acesteia.

Moni vă oferă două posibilități pentru transferul de bani. În momentul în care sunteți conectați în aplicație și ați selectat persoana căreia doriți să îi trimiteți banii, aveți două opțiuni: 
1.    Transferul în contul bancar
Dacă doriți să transferați bani direct în contul bancar al persoanei respective, și aveți detaliile contului bancar al acesteia, puteți face transferul de pe telefon direct în cont. Pentru asta, aveți nevoie de nr. IBAN și BIC pe care le completați de pe telefon, iar banii sunt transferați în decursul a 48 de ore în contul bancar. 

2.    Trimiteți către mobil
Această opțiune vă permite să transferați bani către unul din contactele dumneavoastră fără să cunoașteți detaliile contului bancar. Ca expeditor, atunci când selectați trimiterea către mobil, destinatarul primește un SMS care le cere să downloadeze aplicația pentru a putea să primească transferul.  Pentru această variantă, destinatarul trebuie să dețină un smartphone, întrucît doar așa pot downloada aplicația necesară. Odată ce acceptă transferul, destinatarul poate completa el însuși detaliile sale bancare iar banii ajung în contul său în decursul a două zile lucrătoare.
Destinatarul are la dispoziție 72 de ore din momentul în care sunt notificați despre transfer să îl accepte.

Unde pot trimite bani ?

Puteți trimite bani din Marea Britanie în peste 30 de țări din întreaga lume. Puteți accesa lista completă de țări pe site-ul aplicației, la secțiuneaCountries . Banii pot fi primiți în moneda fiecărei țări către care se pot transfera bani prin această aplicație.
De exemplu, dacă doriți să transferați bani în România, destinatarul primește banii în lei.

Cu Moni puteți trimite bani si în Statele Unite ale Americii.

Cât costă trasferul?

Costul de transfer este de 99p, indiferent de suma trimisă.
Moni deduce cei 99p din suma e care doriți să o trimiteți și apoi convertește restul sumei în moneda dorită. Astfel, dacă doriți să trimiteți £100 în România, noi vom scădea 99p și vom converti £99.01 în lei, la cea mai bună rată de schimb disponibilă în acel moment. Primirea banilor nu costă nimic.

De ce avem taxe atât de mici?

Spre deosebire de bănci și alți operatori de transfer bancar, Moni nu funcționează cu intermediari, motiv pentru care Moni este atât de ieftin comparativ cu celelalte alternative. Încă un atu este faptul că prin Moni se pot transfera bani oricînd, oricunde, ceea ce înseamnă că aplicația se pliază pe programul dumneavoastră și nu invers.

Cât de sigur este transferul cu Moni?


Moni folosește criptare de nivel bancar, permițându-vă să trimiteți bani în deplină siguranță folosindu-vă telefonul mobil. Aplicația utilizează ca sistem de protecție parola și codul pin necesar pentru accesarea contului dumneavoastră Moni și pentru efectuarea unui tranansfer.
Moni Technologies Ltd funcționează după normele Financial Conduct Authority sub legislația Payment Service Regulations 2009 (FRN 582759) pentru servicii de plăți. Moni Technologies Ltd este totodată o întreprindere de servicii financiare înregistrată.  

Pentru mai multe informații, puteți accesa echipa Moni la adresa de mail help@getmoni.com
Urmăriți-ne pe Facebook , Twitter și Instagram .
Pentru sugestii și idei contactați-ne la hello@getmoni.com
Transferati gratis folosind codul Romani99

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 comentarii: